małe dania, wielkie wrażenie
Przystawki
- tatar wołowy / marynowana dynia / szczypiorek majonez z czarnym czosnkiem / żółtko / domowe pieczywo 62 zł
- pieczony burak / chioggia marynowana / żółty burak marynowana kaczka / żel z pomarańczy * (możliwa wersja wegańska) 47 zł / *42 zł
- boczek / teriyaki / pikle / galaretka kawowa / espuma z dyni 49 zł
- tarta / łosoś wędzony / szpinak / ser taleggio suszony pomidor / mini sałaty 39 zł
- seler / gruszka pieczona / orzechy w karmelu gorgonzola / szynka parmeńska 45 zł
Gorące jak serce Lasu
Zupy
- krem dyniowy / sorbet z dyni z chilli / imbir / kokos kwaśna dynia / olej dyniowy / pestki 29 zł
- krem ziemniaczany / por palony piana truflowa / boczek * (możliwa wersja wegańska) 27 zł
- rosół z bażantem / makaron marchew / pietruszka 27 zł
Serce Lasu na talerzu
Dania Główne
- antrykot z kością sezonowany na sucho 60 dni masło / czosnek / rozmaryn ziemniaki parisienne / grillowana kolba kukurydzy 239 zł
- polędwica z jelenia w ziołowej kruszonce kremowe puree z pasternaku / czerwona kapusta z czarną porzeczką zapiekanka ziemniaczana 139 zł
- kaczka confit / gnocchi śmietanowo-truflowe / buraki z czosnkiem sos demi glace rozmarynowy / szpinak baby 87 zł
- rolada wołowa / kluski śląskie / modra kapusta 69 zł
- poliki wieprzowe / maślane puree / karmelizowana śliwka assiette z kolorowej marchwi / sos demi glace 67 zł
- smash burger / bułka piwna / mięso wołowe duszona cebula balsamiczna / cheddar / piklowane ogórki sos z prażonej cebuli / chrupiący boczek 65 zł
- jesiotr w maśle / czarna soczewica / warzywa / boczniak koper włoski z anyżem i pomarańczą 98 zł
- tofu a'la łosoś / czarna soczewica / warzywa / boczniak koper włoski z anyżem i pomarańczą 59 zł
NATURALNIE PYSZNE CHWILE
Salaty & Pasta
- selekcja sałat / papardelle z dyni / pestki z dyni / soja / chilli polędwica wołowa / pomidory / czerwona cebula / grzanki / sos whisky 69 zł
- selekcja sałat / pikle / pomidorki koktajlowe / kurczak kukurydziany pomidory / czerwona cebula / ogórek / dressing pomidorowy 59 zł
- agnolotti z dynią i ricottą / sos dyniowy z mascarpone i szpinakiem orzechy / piklowana dynia / pecorino romano / szałwia 53 zł
- casarecce / salsiccia / cebula / czosnek / chilli / pomidory mascarpone / oliwa / czerwone wino / czarny bursztyn 49 zł
- udon / krewetki / groszek cukrowy / marchew / gochujang imbir / soja / chili / kafir / śmietana / trawa cytrynowa 59 zł
- gnocchi dyniowe / policzek wieprzowy / boczniak / sos demi glace śmietana / szpinak baby / czarny bursztyn 67 zł
SŁODKIE SKARBY LASU
Desery
- cynamonowy crème brûlée / ziemia czekoladowa sorbet z owoców leśnych / orzech w zalewie z wanilią 37 zł
- jabłko / biała czekolada / rokitnik chrupka czekoladowa 39 zł
dla tych, którzy rosną jak las
Menu dla dzieci
- Domowy rosół z makaronem i marchewką 15 zł
- Chrupiący filet z kurczaka, fryki, surówka z marchewki 29 zł
- Włoski makaron z sosem bolognese 29 zł
- Kluski śląskie z sosem pieczeniowym 23 zł
Zobacz Atlas Kulinarny
Zarezerwuj stolik
Zarezerwuj stolik nie wychodząc z domu! Nasz prosty system rezerwacji online pozwala zaplanować wizytę w dowolnym momencie - nawet gdy restauracja jest zamknięta. Oszczędź swój czas i miej pewność, że Twój wymarzony stolik będzie na Ciebie czekał. Wystarczy kilka kliknięć, by zagwarantować sobie niezapomniane kulinarne doświadczenie.